Λύσεις

Τις ιστοσελίδες που σας προσφέρουμε, δεν είναι απαραίτητο να τις εμφανίζετε στους πελάτες σας, αλλά απλά να αποτελούν χώρο ανάρτησης ισολογισμών ή/και λοιπών ανακοινώσεων για το Γ.Ε.Μ.Η. Μπορείτε να συνδέσετε με εξωτερικούς συνδέσμους τη σελίδα αυτή με την κύρια ιστοσελίδα σας εάν το επιθυμείτε.


simpleΈχετε τη δική σας ιστοσελίδα; Η λύση simple είναι ιδανική για εσάς

Σας παραδίδουμε μια έτοιμη σελίδα με τα στοιχεία και τον ισολογισμό της εταιρείας σας χωρίς να απαιτούνται τεχνικές γνώσεις από μέρους σας.

Δωρεάν η καταχώρηση domain, η αίτηση στο ΓΕΜΗ για δήλωση της ιστοσελίδας στην μερίδα της εταιρείας σας, η διόρθωση ισολογισμού και η ηλεκτρονική στοιχειοθέτηση του. Το πληρέστερο πακέτο για τη δημισίευση του ισολογισμού σας.

Τιμή: 150€

*Είστε λογιστής; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

 

 

 


standard
Standard λύση: Σας παρέχουμε μια εταιρική ιστοσελίδα για την παρουσίαση της εταιρείας σας σε δικό σας εξατομικευμένο domain. Δημιουργούμε για εσάς λογαριασμούς email και σας παρέχουμε δωρεάν φιλοξενία.

Η ιστοσελίδα σας περιέχει σελίδες παρουσίασης της εταιρίας σας, σελίδα επικοινωνίας με χάρτη και είναι προσβάσιμη από mobile συσκευές.

Τιμή: 250€

*Είστε λογιστής; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

 

 

 


premium
Στην Premium λύση, σας παρέχουμε μια δυναμική σελίδα παρουσίασης της εταιρείας σας, εταιρικούς λογαριασμούς email, δωρεάν φιλοξενία και καταχώρηση του ονόματος που εσείς επιλέγετε (to-onoma-sas.gr).

Ιδανικό πακέτο για μεγάλες εταιρίες ή για εταιρίες που δεν έχουν ιστοσελίδα ή έχουν και χρήζει ανανέωσης.

Τιμή: 1000€

*Είστε λογιστής; Επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

 

 

.